Hoppa till innehåll

Mexikansk guacamole-sås

Mexikansk guacamole-sås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Såser och marinader, Mexikanska köket, Guacamole

Ingredienser portion 4

Färsk koriander ½ gäng

Vitlök 2 klyftor

Salt ½ tesked

Tomater 1 bit

Lök ½ bit

Avokado 5 bitar

Citronsaft 3 matskedar

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Pressa vitlöken, blanda den med en nypa salt (med en gaffel). Finhacka tomat, koriander och lök.

2 Dela avokadon på mitten. Ta bort kärnan och mosa allt fruktkött tills det är slätt.

3 Tillsätt omedelbart saften från citronen eller limefrukten så att såsen inte börjar bli brun. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om.

4 Servera omedelbart.

READ
Misosoppa med kyckling, purjolök, bambuskott och ramennudlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com