Hoppa till innehåll
Majs glutenfria kex, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Vegetarisk mat, Bakverk och desserter, Cookies, Mexikanska köket

Ingredienser portion 4

Socker 3 matskedar

Vegetabilisk olja ¼ kopp

Mald kanel efter smak

Nötter 40 g

Rosiner 50 g

Kycklingägg 2 bitar

Majsmjöl 7 matskedar

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Blanda smöret med sockret. Tillsätt krossade nötter, sultaner och kanel.

2 Tillsätt 2 ägg. Rör om i allt.

3 Tillsätt majsmjölet. Om degen är rinnande, tillsätt lite mer mjöl. Om du använder mjöl utan bakpulver, tillsätt 0,5 teskedar bakpulver till mjölet.

4 Skeda ut på den smorda plåten med en tesked (beroende på hur stora kex du vill göra).

5 Grädda i en förvärmd ugn i 220 grader i 10 minuter.

READ
Manti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com