Hoppa till innehåll

Luftkakor med mandel

Luftkakor med mandel, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Bakverk och desserter, Cookies

Ingredienser portion 4

Mandelmjöl 100 g

Vetemjöl 25 g

Äggvita 3 stycken

Sockerpulver 240 g

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Blanda mandelmjölet med florsocker och tillsätt två äggviter. Vispa till en jämn smet.

2 Tillsätt resterande äggvita och vispa igen. Tillsätt det siktade mjölet och knåda. Degen ska vara ganska rinnig.

3 Lägg bakplåtspapper på bakplåtspapper som du oljat och dammat över med mjöl.

4 Häll smeten i en bakpåse. Släpp ut de runda kakorna med 6-7 cm i diameter och placera dem i en förvärmd 180 grader varm ugn (utan varmluft). Grädda tills de är gyllenbruna, 20 minuter.

READ
Torsk i ugnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com