Hoppa till innehåll

Leverkaka med vitlök

Leverkaka med vitlök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök, Tårtor, Leverkaka

Ingredienser portion 4

Lever 500 g

Vetemjöl 1 kopp

Mjölk ½ kopp

Morötter 2 stycken

Kycklingägg 1 bit

Lökar 2 huvuden

Vitlök 1 huvud

majonnäs 150 g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Mal fläsk- eller nötköttslever i köttkvarnen, tillsätt ägg, mjölk, mjöl och salt. Rulla ut köttfärsen som pannkakor och grädda.

2 För fyllningen, stek grovt rivna morötter och lök. Krossa vitlöken och blanda den med majonnäsen.

3 Bred vitlöks- och majonnäsblandningen på varje pannkaka, lägg morot och lök ovanpå. Lägg bara vitlök och majonnäs på den sista pannkakan.

READ
Hirsgrynsgrötssoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com