Hoppa till innehåll

Lax i lönnsirap och ingefära

Lax i lönnsirap och ingefära, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Japanskt kök, Sirup

Ingredienser portion 4

Laxfilé 500 g

Lönnsirap ¼ kopp

Sojasås 2 matskedar

Riven ingefära 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 35 minuter

1 Blanda lönnsirap, sojasås och ingefära i en skål. Tillsätt fisken och blanda väl. Låt marinera i minst 20 minuter.

2 Förvärm grillen i ugnen.

3 Lägg fisken i stekpannan och grilla den i 8-10 minuter tills den är färdiggrillad, pensla då och då med marinaden.

4 Lägg fisken på en tallrik och häll såsen från stekpannan över den.

READ
Kall rödbetssoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com