Hoppa till innehåll

Latte med vit choklad

Latte med vit choklad, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Författarens kök, Drycker, Alkoholhaltiga drycker, Kaffe

Ingredienser portion 4

Malet kaffe 2,5 matskedar

Vatten 320 ml

Mjölk 700ml

Vit choklad 120g

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Häll kaffet i en fransk press och fyll den med varmt vatten. Täck över och låt dra i 3 till 4 minuter.

2 Under tiden häller du mjölken i en kastrull och sätter den på medelvärme. Koka upp och tillsätt den hackade chokladen. Rör om i 2 minuter tills chokladen har smält. Vispa sedan tills den är styv och ta bort den från värmen.

3 Häll upp kaffet i 4 höga glas. Skeda sedan ut mjölkskummet och häll ut mjölken. Servera genast.

READ
Banansmoothie med kefir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com