Hoppa till innehåll

Kycklingfilé i ostsås

Kycklingfilé i ostsås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Varma snacks, Huvudrätter, Ryskt kök

Ingredienser portion 1

Kycklingbröst 1 bit

Sur gräddfil 20 % 250 g

Ost 50g

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skär filéerna i små tärningar och stek dem snabbt i en het panna. Smaka av med salt och peppar.

2 Tillsätt gräddfilen till filéerna, rör om ordentligt och sänk värmen.

3 Tillsätt den finrivna osten och blanda igen. När osten har smält kan du servera.

READ
Björnen i den norra kakan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com