Hoppa till innehåll

Kyckling med honung, senap och kanel

Kyckling med honung, senap och kanel, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Europeiskt kök

Ingredienser portion 6

Salt efter smak

Kyckling 1 bit

Mald svartpeppar efter smak

Mald kanel efter smak

Senap efter smak

Honung efter smak

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Skölj kycklingen och torka den lätt med hushållspapper.

2 Blanda salt, peppar, kanel, honung och senap. Gnid in och utvändigt på kycklingen med denna blandning. Lyft upp skinnet och lägg resten av blandningen i fickorna.

3 Lägg kycklingen i en stekpåse eller svep in den i folie och grädda i ugnen i 180 grader i 30-40 minuter.

READ
Tornbiff med karamelliserade morötter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com