Hoppa till innehåll

Kyckling ångkokta kotletter

Kyckling ångkokta kotletter, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök, Kotletter, Kycklingkotletter, Ångkokta kotletter

Ingredienser portion 8

Kycklingfilé 500 g

Lök 2 stycken

Kycklingägg 1 bit

Grönlök 50 g

Mald svartpeppar efter smak

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Hacka kycklingfiléer, lök och vårlök.

2 Blanda ihop ingredienserna och tillsätt ägget. Smaka av med salt och peppar.

3 Fukta händerna med vatten och forma kotletterna.

4 ångkokning i 15-20 minuter.

READ
Anka Riet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com