Hoppa till innehåll

Kryddig bakad potatis

Kryddig bakad potatis, Recept, Alla kategorier, Alla menyer, Vegetarisk mat, Huvudrätter, Grönsaker i ugnen

Ingredienser portion 6

Honung 1 tesked

Dijonsenap 1 matsked

Curry 1 matsked

majonnäs 5 matskedar

Smör 25g

Potatis 1kg

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Gör först såsen. Blanda den flytande honungen med senap och majonnäs. Täck över och låt stå i kylskåpet.

2 Skär varje potatis i 8 bitar och koka den i kokande vatten i 5 minuter. Låt vattnet rinna av.

3 Förvärm ugnen till 200 grader. Blanda smör och curry i en stor skål. Lägg kratolerna i skålen och skaka. Lägg dem på en bakplåt och grädda i 20-25 minuter, vänd tills de är krispiga. Servera med såsen.

READ
Kålsoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com