Hoppa till innehåll

Kräftpinnar, äppel- och gurksallad

Kräftpinnar, äppel- och gurksallad, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Sallader, Krabbsallad

Ingredienser portion 4

Majs på burk 1 burk

Kräftpinnar 250g

Gröna äpplen 1 stycke

Gurkor 4 stycken

Dill 50 g

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Tärna krabbstängerna. Skala gurkorna och tärna dem också. Häll av majsjuicen från burken och tillsätt den i salladen.

2 Skär äpplena i tunna skivor och garnera salladen (äpplet kan också skivas i salladen om så önskas). Smaka av med citronsaft och salt.

READ
San Martin cocktail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com