Hoppa till innehåll

Kost- och pumpagryta

Kost- och pumpagryta, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Bakverk och desserter, Gryta

Ingredienser portion 6

Riven pumpa 400 g

Höstost 300 g

Gräddfil 3 matskedar

Kycklingägg 3 bitar

Manna gryn 3 matskedar

Socker efter smak

Smör 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Skala och riv pumpa på en medelstor rivtrumma.

2 Blanda alla ingredienser.

3 Lägg blandningen i den smorda skålen.

4 Grädda i 200 grader i ca 40 minuter.

READ
Shaltibarschai (kall borscht)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com