Hoppa till innehåll

Kompott av färska äpplen och plommon

Kompott av färska äpplen och plommon, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Ryskt kök, Kompottar

Ingredienser portion 4

Äpple 300 g

Plommon 200 g

Socker ¾ kopp

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Lägg sockret i en kastrull, häll på 1,5 liter varmt vatten, rör om, tillsätt de skalade och skivade äpplena och låt sjuda i 10 minuter tills de är mjuka.

2 Tillsätt de tvättade och urkärnade plommonen till den kokande kompotten, koka upp igen och låt svalna.

READ
Kålrabbisallad i thailändsk stil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com