Hoppa till innehåll

Klassiska godis från Raphaello

Klassiska godis från Raphaello, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Bakverk och desserter, Godis

Ingredienser portion 4

Kondenserad mjölk 1 burk

Kokosnötspån 100 g

Smör 3 matskedar

Mandlar 50 g

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Häll den kondenserade mjölken i en kastrull, tillsätt smöret och sätt på elden. Koka i 10-15 minuter under ständig omrörning tills blandningen är tjock och trögflytande. Rör ner kokosflingorna och ta bort från värmen.

2 När smeten har svalnat, rulla till bollar med en mandel i mitten av varje boll, rulla i kokosflingor och ställ in i kylskåpet tills den är styv.

READ
Kakdeg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com