Hoppa till innehåll

Kefirpannkakor med socker

Kefirpannkakor med socker, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Ryskt kök, Pannkakor

Ingredienser portion 4

Kefir ½ l

Vetemjöl 2 koppar

Kycklingägg 2 bitar

Socker 2 matskedar

Vegetabilisk olja 2 matskedar

Soda 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Häll 1 kopp kallt vatten och 1 kopp kokande vatten i 0,5 liter kefir.

2 Smaka av med salt, tillsätt 2 koppar mjöl och blanda med en mixer.

3 Tillsätt sedan 2 matskedar vegetabilisk olja, 2 ägg, 2 matskedar socker, vispa.

4 Häll sedan i 1 tesked bakpulver utan att lägga på toppen, rör om och grädda omedelbart i en torr form.

READ
Citronglass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com