Hoppa till innehåll

Kefirpannkakor med röd kaviar

Kefirpannkakor med röd kaviar, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Ryskt kök, Frukostar, Pannkakor, Pannkakor på kefir

Ingredienser portion 4

Kefir 3.2% 3 koppar

Kycklingägg 1 bit

Salt efter smak

Vetemjöl 250 g

Soda 10 g

Solrosolja 2 matskedar

Socker efter smak

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Vispa äggen med sockret tills de är skummiga.

2 Blanda kefiren med bakpulver och låt stå i 5 minuter.

3 Tillsätt ägg, mjöl och kefir och blanda väl så att det inte blir några klumpar (jag häller i kefiren långsamt i omgångar).

4 Tillsätt vegetabilisk olja.

5 Häll smeten på den heta stekpannan med hjälp av en slev. Använd därför en speciell panna med tunn botten som inte är klibbig, helst med en beläggning som inte är klibbig. Bryn pannkakan på båda sidor.

READ
Muffins med spenat och parmesan

6 Lägg pannkakan på en tallrik och pensla den med smör. Gör samma sak med var och en av dem. Servera med röd kaviar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com