Hoppa till innehåll

Karp i gräddfil

Karp i gräddfil, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Ryskt kök

Ingredienser portion 4

Karp 4

Lök 2 stycken

Gräddfil 1 matsked

Morötter 1 bit

Laurelblad 1 stycke

Svartpeppar i 7 bitar

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Hacka lök och morötter och stek dem gyllene.

2 Blanda gräddfilen med två teskedar vatten.

3 Skala karpen och stek den lätt.

4 Ta en djup bakplåt, eventuellt ankpannorna. Lägg karpen, strö över den stekta löken och morötterna, lägg till lagerbladet och peppar. Häll över gräddfilssåsen.

5 Grädda i ugnen i 20 minuter.

READ
Curry med grönsaker och senap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com