Hoppa till innehåll

Kanapéer med skinka och ananas

Kanapéer med skinka och ananas, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Författarens kök, Fourschette, Canape

Ingredienser portion 12

Ost 60 g

Ananas på burk 20 stycken

Smör 50 g

Skinka 5 stycken

Vitt bröd 5 bitar

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Förvärm ugnen till 180 grader. Skär varje brödskiva i ca 4×4 cm stora skivor och grädda dem i ugnen på en plåt. Skär samtidigt skinkan i bitar som är ungefär lika stora som brödskivorna.

2 Ta ut brödet ur ugnen, pensla varje skiva med smör, lägg på en skiva skinka, en ananasskiva och riven ost. Täck plåten med bakplåtspapper, lägg canapéerna på den och sätt in den i ugnen i 5 minuter. Servera varmt.

READ
Pajen är snabb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com