Hoppa till innehåll

Kalorilösa havregrynskekar med honung och kryddor

Kalorilösa havregrynskekar med honung och kryddor, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Bakverk och desserter, Cookies, Havregrynsbiskvier, Desserter med låg kalorihalt

Ingredienser portion 4

Havreflingor 300g

Rosiner 40g

Kefir 300ml

Honung 3 matskedar

Vanillin efter smak

Kanel efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Blötlägg spannmålen i kefir i 40 minuter, blötlägg sultanerna i kokande vatten.

2 Efter 40 minuter blandar du ihop alla ingredienser.

3 Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 30 minuter i 180-200 grader.

Recepttips Du kan lägga till valfri torkad frukt efter önskemål. Varmt vatten kan användas i stället för kefir.

READ
Rullar med färskost och räkor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com