Hoppa till innehåll

Kallt irländskt kaffe

Kallt irländskt kaffe, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Kaffe, Irländsk matlagning

Ingredienser portion 1

Svart kaffe 1 kopp

Socker 1 tesked

Grädde ¼ kopp

Vispad grädde 2 matskedar

Ice 3 st.

Irländsk whiskey 60ml

Mald muskotnöt enligt smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Blanda det varma kaffet, grädden och sockret i en skål och rör om tills sockret är upplöst. Låt svalna något.

2 Lägg 1 matsked vispad grädde i ett högt glas och häll över kaffet. Tillsätt is och whisky. Toppa med vispad grädde och strö över muskotnöt.

READ
Pasta primavera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com