Hoppa till innehåll

Kaffeglass med espresso

Kaffeglass med espresso, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Bakverk och desserter, Glass

Ingredienser portion 4

Kycklingägg 4 bitar

Bitter choklad 125 g

Kräm 35% 250 ml

Espresso 60 ml

Socker 100 g

Tillagningsinstruktioner 30 minuter + 7 timmar

1 Smält chokladen i ett vattenbad.

2 Vispa äggulorna lätt och tillsätt dem till den smälta chokladen.

3 Vispa grädden.

4 Vispa äggvitorna styva och tillsätt gradvis sockret.

5 Blanda grädden med smält choklad och kaffe och tillsätt sedan de vispade äggvitorna.

READ
Sallad med svamp

6 Lägg i en behållare och låt stå i kylskåp i 5-7 timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com