Hoppa till innehåll

Kaffe med honung och vitlök

Kaffe med honung och vitlök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Europeiskt kök, Kaffe

Ingredienser portion 1

Honung 1 tesked

Malet kaffe 1 matsked

Vitlök 1 klyfta

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Lägg honungen i en turkisk kastrull och värm den utan att den kokar.

2 Häll försiktigt i vattnet.

3 Lägg en halverad vitlöksklyfta i en kastrull med vatten och honung, häll i kaffet och låt det sjuda tills det kokar, men koka inte.

4 När kaffet har stigit upp, ta bort det från värmen och låt det dra i några minuter. Sila sedan och häll upp i en kopp.

READ
Nudlar med korv, tomater och grön chilipeppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com