Hoppa till innehåll

Jordgubbssufflé med gräddfil

Jordgubbssufflé med gräddfil, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Franska köket, Souffle

Ingredienser portion 4

Jordgubbar 300 g

Socker 150g

Kräm 200ml

Gelatin 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 1 timme och 5 minuter

1 Häll 150 ml kallt kokande vatten över gelatinet och låt stå i 1 timme.

2 Koka sedan upp gelatinet, men låt det inte koka.

3 Kyl ner.

4 Tvätta jordgubbarna och ta bort skalbladen.

5 Lägg jordgubbarna i mixern.

READ
Polenta med svamp

6 Chop.

7 Vispa grädden med sockret.

8 Blanda jordgubbarna med grädden.

9 Tillsätt gelatin, rör om.

10 Häll upp i skålar. Ställ in i kylskåpet i 3-4 timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com