Hoppa till innehåll

Hemlagad gryta med keso

Hemlagad gryta med keso, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Ryskt kök, Gryta

Ingredienser portion 4

Köttost 400 g

Kycklingägg 2 bitar

Manna gryn 100 g

Vetemjöl 50 g

Salt efter smak

Smör 10g

Socker 4 matskedar

Soda

Vaniljsocker nypa

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Förvärm ugnen till 180 grader.

2 Smula sönder ostmassan med en gaffel. Jag råder dig att inte göra blandningen krämig, utan att låta ostmassan vara naturligt grov.

3 Tillsätt 2 ägg, socker, vaniljsocker, gryn, en nypa bakpulver till ostmassan och knåda degen. Tillsätt mjölet i slutet.

4 Lägg blandningen i den smorda formen.

5 Grädda grytan i ugnen i 20-30 minuter.

READ
Aromatisk bulgur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com