Hoppa till innehåll

Havrepannkakor med bananer

Havrepannkakor med bananer, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Frukostar, Pannkakor

Ingredienser portion 2

Bananer 2 stycken

Havreflingor 100 g

Mjölk 50ml

Kycklingägg 1 bit

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Mal flingorna till mjöl.

2 Krossa bananen med en gaffel tills den är mosad. Du kan också använda en mixer.

3 Vispa ägget ordentligt, tillsätt bananer, mjöl och mjölk. Vispa allt väl. Degen ska vara tjock som gräddfil.

4 Förvärm en bra stekpanna utan klister, grädda pannkakorna utan olja.

READ
Enkel japansk nudelsoppa av bovete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com