Hoppa till innehåll

Havregrynsgröt med äpplen och kanel i ugnen

Havregrynsgröt med äpplen och kanel i ugnen, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Ryskt kök, Frukostar, Gröt

Ingredienser portion 2

Hercules 320 g

Brunt socker 2 matskedar

Muskotnötnöt

Smör 15 g

Äpple 1 bit

Light Raisins 60 g

Kanel ½ tesked

Salt 0,2 teskedar

Mjölk 480 ml

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Förvärm ugnen till 175 grader.

2 Blanda alla ingredienser i en stor skål. Lägg blandningen i formen och grädda i 20-25 minuter. Servera med extra mjölk och yoghurt.

READ
Lammspett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com