Hoppa till innehåll

Hallonmjölkshake för två personer

Hallonmjölkshake för två personer, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Milkshake, Irländsk matlagning

Ingredienser portion 2

Mjölk ¼ kopp

Hallon 170 g

Mjölkpulver ¼ kopp

Socker 1 matsked

Vaniljglass 1 kopp

Hallonsorbet 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Lämna 4 hela bär till dekoration. Mixa resterande hallon, mjölk, mjölkpulver och socker i mixern. Vispa allt väl, tillsätt glassen och vispa igen.

2 Häll upp blandningen i två höga glas och fyll på med hallonsorbet. Toppa med resten av bären.

READ
Julens ingefärakakor i glasyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com