Hoppa till innehåll

Gurklimad med rosmarin

Gurklimad med rosmarin, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Drycker, Franska köket, Lemonad, Kalorilös mat

Ingredienser portion 4

Färsk hackad rosmarin 1 matsked

Vatten 1 kopp

Gurkor 3 stycken

Citronsaft ½ kopp

Agave sirap 3 matskedar

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skiva 12 tunna cirklar av gurka (gurkorna ska vara stora) som dekoration.

2 Skala resten av gurkorna och skär dem i små bitar. Lägg den i mixern tillsammans med rosmarin. Hacka dem till en puré.

3 Sikta ner purén i en skål och pressa ut all vätska.

4 Tillsätt vatten, citronsaft och sirap. Blanda väl och häll upp i glasen.

5 Servera över is och garnera med gurkskivor och rosmarinkvistar.

READ
Minestrone med bacon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com