Hoppa till innehåll

Guacamole med koriander

Guacamole med koriander, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Mexikanska köket, Guacamole, dopp

Ingredienser portion 6

Avokado 2 bitar

Limejuice 2,5 matskedar

Grönlök 3 stycken

Färsk koriander 15 g

Röd chili 1 bit

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Purera avokadon och blanda med limesaft, finhackad grönlök, koriander och mycket finhackad chili. Smaka av med salt.

2 Täck över med plastfilm och ställ den i kylskåpet.

READ
Kakor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com