Hoppa till innehåll

Grymtat bovete med svamp

Grymtat bovete med svamp, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Varma snacks, Huvudrätter, Ryskt kök, Vegansk mat

Ingredienser portion 4

Svamp 400 g

Bovetegryn 1 kopp

Kokande vatten 2 koppar

Morötter 1 bit

Lök 1 bit

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 1 timme och 20 minuter

1 Skölj bovete, skölj i kallt vatten, lägg den i en kastrull, häll kokande vatten över och täck med ett lock, ställ sedan åt sidan.

2 Stek champinjonerna gyllene tillsammans med lök och riven morot.

3 Förvärm ugnen till 180 grader.

4 Lägg bovete och vatten i en värmesäker skål, fördela champinjonerna ovanpå med oljan som de rostades i och täck med ett lock eller täck med folie.

5 Sätt in ugnen i 1 timme.

READ
Mycket chokladkaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com