Hoppa till innehåll

Grönsakssallad med quinoa och brynza

Grönsakssallad med quinoa och brynza, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Sallader, Sallader utan majonnäs, Grönsakssallader, Medelhavsköket

Ingredienser portion 3

Quinoa 200g

Körsbärstomater 20 stycken

Paprika 1 bit

Vitlök 2 klyftor

Persilja 5 stjälkar

Brynza ost 80 g

Extra jungfruolja 2 teskedar

Havssalt på en knivspets

Mald svartpeppar på en knivspets

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Koka quinoan i 300 ml vatten i 15 minuter.

2 Skär tomater, paprika och feta i små tärningar. Krossa och finfördela vitlöken. Finhacka persiljan.

3 Krydda salladen med olivolja, salt och peppar. Tillsätt den varma grynen.

READ
Kryddig äppel- och morotssoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com