Hoppa till innehåll

Gräddostgryta med kondenserad mjölk

Gräddostgryta med kondenserad mjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Ryskt kök, Frukostar, Gryta, Ostgrytor

Ingredienser portion 4

Kondenserad mjölk 380 g

Mjuk ost 500g

Kycklingägg 3 bitar

Tillagningsinstruktioner 45 minuter

1 Vispa äggen med kondenserad mjölk.

2 Tillsätt keso. Blanda ordentligt så att det inte finns några klumpar.

3 Lägg i formen och sätt in i en förvärmd 160°C varm ugn i ca 40 minuter. Grädda tills de är krispiga.

READ
Lättlurad pita achma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com