Hoppa till innehåll

Gräddfil med spenat och broccoli

Gräddfil med spenat och broccoli, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Soppor, Gräddfil

Ingredienser portion 3

Fryst spenat 300 g

Vitlök 6 klyftor

Kycklingbuljong 1,5 l

Broccoli groddar 450 g

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Koka spenat och broccoli i kycklingbuljong i 20 minuter, tillsätt den grovhackade vitlöken och låt sjuda i ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt.

2 När blandningen är klar, låt soppan svalna och mal den i mixern. Servera gräddfilen varm, eventuellt med croutoner eller croutoner och tillsätt en sked gräddfil.

READ
Moskva rassolnik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com