Hoppa till innehåll

Glögg med honung

Glögg med honung, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Drycker, Det tyska köket, Gluhwein

Ingredienser portion 4

Honung 8 matskedar

Rött vin 700ml

Citron 1 stycke

Kanel nypa

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Skiva citronen och häll vinet över den.

2 Värm vinet och tillsätt kanel och honung.

READ
Doftande spaghetti bolognese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com