Hoppa till innehåll

Gazpacho med selleri

Gazpacho med selleri, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Soppor, Spansk matlagning, Gazpacho

Ingredienser portion 3

Tomater 3 stycken

Selleristjälk 2 stycken

Paprika 1 bit

Gurkor 3 stycken

Lök ½ bit

Vitlök 1 klyfta

Grönsaker efter smak

Grön basilika efter smak

Salt efter smak

Socker efter smak

Balsamvinäger efter smak

Olivolja 1 matsked

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Skala gurkorna, skala tomaterna, ta bort kärnorna från paprikorna.

2 Hacka alla grönsaker och örter i en mixer.

3 Tillsätt olivolja, salt och peppar och mixa väl i mixern igen. Kyl gazpachon väl eller tillsätt isbitar.

4 Du kan gnugga det genom en sil.

5 Servera i glas eller soppskålar och garnera med örter.

READ
Bovete soppa med svamp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com