Hoppa till innehåll

Gäddfilé bakad med potatis i gräddfil

Gäddfilé bakad med potatis i gräddfil, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Varma snacks, Huvudrätter, Ryskt kök

Ingredienser portion 4

Filé av gös 500 g

Potatis 4 stycken

Gräddfil 400 g

Brödsmulor 2 matskedar

Smör 50 g

Mald svartpeppar efter smak

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skär filéerna i bitar och strö över salt och peppar.

2 Lägg i grytorna och täck med de skivade skalade potatisskivorna. Häll över gräddfilen, strö över brödsmulor och ringla över smält smör. Grädda i ugnen tills de är gyllenbruna.

READ
Kalla nudlar med tonfisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com