Hoppa till innehåll

Franska friterade äpplen

Franska friterade äpplen, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Bakverk och desserter, Franska köket, Fruktdesserter

Ingredienser portion 6

Äpple 800 g

Vetemjöl 25 g

Smör 50 g

Socker 50 g

Citron 1 st.

Sylt efter smak

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Skala äpplena, ta bort kärnorna, skär varje äpple i 4 bitar, rulla dem i mjöl och stek dem i olja.

2 Lägg upp på en tallrik, strö över socker, ringla över citronsaft. Garnera med sylt på toppen. Servera med mjölk eller grädde.

READ
Vit chokladglasyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com