Hoppa till innehåll

Fläskkarré med grönsaker

Fläskkarré med grönsaker, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Varma snacks, Huvudrätter, Europeiskt kök

Ingredienser portion 4

Fläskkarré 400 g

Lök 1 bit

Paprika 1 bit

Tomater 1 bit

Vegetabilisk olja 1 matsked

Mald svartpeppar efter smak

Kryddor efter smak

Salt efter smak

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Skär fläskkarrén i strimlor.

2 Lägg i en stekpanna som värms upp med vegetabilisk olja.

3 Stek kort, tillsätt sedan löken som skurits i halva ringar, efter 10 minuter tillsätt paprikan som skurits i juliennestrimlor, följt av tomaterna.

4 Bräseras tills de är mjuka.

READ
Italiensk linsgryta med tomater och persilja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com