Hoppa till innehåll

Fisk i tartarsås

Fisk i tartarsås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Huvudrätter, Franska köket, Tartarus

Ingredienser portion 4

Vit fisk 800 g

Brödsmulor efter smak

Kycklingägg 1 bit

Äggula 4 stycken

Senap 1 matsked

Vegetabilisk olja 120 ml

Saltade gurkor 150 g

Citron 1 st.

Vitlök 2 klyftor

Persilja 1 knippe

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Skär fisken (jag har Pangasius) i delar.

2 Vispa ägget med salt och peppar.

3 Rulla fisken i ägget. Rulla sedan fisken i brödsmulor. Stek på båda sidor i vegetabilisk olja tills de är mjuka. Jag stekte dem i 7-8 minuter på varje sida.

4 För såsen, gnugga äggulorna genom en sil. Tillsätt senap. Rör om tills den är slät. Tillsätt smöret i små omgångar och vispa. Vispa tills du får en tjock massa. Tillsätt sedan saften från en citron. Rör om ordentligt. Tillsätt vitlök med en vitlökspress. Hacka sedan persilja och gurka fint. Rör om. Smaka av med salt om det behövs.

5 Lägg fisken på en tallrik och häll såsen över den.

READ
Paj med aubergine, basilika och mozzarella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com