Hoppa till innehåll

Ett svenskt mellanmål för bröd

Ett svenskt mellanmål för bröd, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Bröd, Det svenska köket

Ingredienser portion 4

Lök 3 huvuden

Gröna äpplen 3 stycken

Kycklingägg 3 bitar

Tillagningsinstruktioner 15 minuter

1 Koka äggen, svalna och skala dem.

2 Skär lök, ägg och äpplen (skalade i förväg) i pinnar.

3 Smaka av med majonnäs och smaka av med salt.

Recepttips Den färdiga rätten har en lätt valnötssmak.

READ
Kalkon bakad i ugnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com