Hoppa till innehåll

Elvis Presley smörgås

Elvis Presley smörgås, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Smörgåsar, Amerikanskt kök, Club sandwich

Ingredienser portion 1

Vitt bröd 50 g

Bananer 1 bit

Jordnötssmör 2 matskedar

Smör 2 matskedar

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Mosa bananen eller skär den i cirklar. Bred jordnötssmöret på den ena brödskivan och bananen på den andra.

2 Lägg ihop brödskivorna och stek dem i smält smör tills de är gyllenbruna på varje sida.

3 Halvera diagonalt och servera.

READ
Kryddig panerad zucchini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com