Hoppa till innehåll
Cupcakes med låg kalorihalt, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Bakverk och desserter, Cupcakes, Desserter med låg kalorihalt

Ingredienser portion 9

Kefir 1 kopp

Havreflingor 2 koppar

Nötter 60 g

Rosiner 110 g

Kycklingägg 2 bitar

Salt nypa

Soda ½ tesked

Kanelnål

Tillagningsinstruktioner 40 minuter

1 Häll hela flingorna (1 kopp) i kefiren och låt stå i 10 minuter. Strimla resten av glaset med flingor.

2 Vispa äggen tillsammans med salt, bakpulver och kryddor och tillsätt dem i flingorna. Blanda väl.

3 Tillsätt hackad spannmål, sultanrussin och nötter under omrörning.

4 Lägg dem i smorda muffinsformar. De kan vara av järn, silikon eller papper.

5 Grädda i ugnen i 180 grader i 20 minuter.

READ
Armenisk couscous-sallad med svamp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com