Hoppa till innehåll

Croutons med torsklever, morötter och lök

Croutons med torsklever, morötter och lök, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Smörgåsar, Amerikanskt kök, Croutons

Ingredienser portion 8

Konserverad torsklever 1 burk

Morötter 1 bit

Lök 1 huvud

Mayonnaise efter smak

Vitt bröd 1 bit

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Finhacka löken, riv moroten. Stek i vegetabilisk olja.

2 Mosa levern med en gaffel.

3 Tillsätt 3 skedar majonnäs.

4 Lägg till den överkokta maten. Rör om i allt.

5 Skär det vita brödet i skivor. Rosta i en stekpanna tills de är gyllene.

READ
Choklad-karamell-valnötstårta

6 Lägg fyllningen på det svalnade brödet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com