Hoppa till innehåll

Ciabatta på mjölk

Ciabatta på mjölk, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Bakverk och desserter, Bröd

Ingredienser portion 2

Vetemjöl 300 g

Mjölkpulver 28 g

Olivolja 28 ml

Torrjäst 7 g

Vatten 200 ml

Salt 1 g

Tillagningsinstruktioner 2 timmar och 20 minuter

1 Blanda mjöl, jäst, mjölkpulver och salt. Tillsätt olivolja och varmt vatten. Knåda ihop degen.

2 Täck över med en handduk och låt stå på en varm plats i 1 timme.

3 Forma degen till en limpa. Täck över med en handduk och låt stå i 45 minuter.

4 Grädda i ugnen i 20-25 minuter i 200 grader tills de är gyllene.

READ
Kyckling och bönor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com