Hoppa till innehåll
Chokladchips kakkaka utan bakning, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Europeiskt kök, Bakverk och desserter, Tårtor, Chokladkaka, Desserter utan bakning, Kakkaka

Ingredienser portion 6

Jubilee kex 200 g

Smör 100 g

Socker 100 g

Mörk choklad 100 g

Kycklingägg 1 bit

Tillagningsinstruktioner 1 timme

1 Bryt kakorna i små bitar.

2 Smält chokladen i ett vattenbad.

3 Tillsätt sockret till det mjuka smöret och vispa tills sockret har löst sig, vispa i ca 5 minuter.

4 Tillsätt ägget till blandningen och blanda. Tillsätt sedan chokladen.

5 Blanda blandningen i kakorna.

READ
Svampgräddsoppa med grädd- och vitlökskroutonger

6 Lägg blandningen i en form med en diameter på 20 cm, krossa den väl och låt den stelna i 1 timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com