Hoppa till innehåll

Choklad- och kaffemix

Choklad- och kaffemix, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Alla menyer, Drycker, Europeiskt kök, Kalorilös mat, Kaffe

Ingredienser portion 1

Mjölk ⅓ kopp

Naturligt kaffe 2 teskedar

Mjölkchoklad 100 g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Häll 2 teskedar kaffe i en kastrull med vatten och sätt den på låg värme. Medan kaffet kokar tar du en liten kastrull, häller ut 1/3 kopp mjölk och sätter den på låg värme.

2 Smula sönder chokladen och tillsätt den i mjölken under ständig omrörning. Ta bort den från värmen när den har smält något.

3 Häll upp det bryggda kaffet i en kopp och tillsätt sedan chokladmjölken.

4 Garnera blandningen med riven choklad.

READ
Manna gryta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com