Hoppa till innehåll

Choklad banan smoothie

Choklad banan smoothie, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Författarens kök, Drycker, Smoothie, Banansmoothie

Ingredienser portion 1

Kycklingägg 1 bit

Bananer 2 stycken

Mjölk 1 kopp

Kakaopulver 1 tesked

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Mixa skalade och hackade bananer, rått ägg, kall mjölk och kakao i en mixer.

2 Vispa till en jämn smet och servera genast.

Recepttips Välj mogna (även något övermogna) bananer för att göra en söt dryck. Om du vill kan du lägga till 1-2 matskedar färsk keso (och då lite mer mjölk också). Detta är en rejäl och näringsrik snabb frukost.

READ
Enkel baklava

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com