Hoppa till innehåll

Canapéer med blåmögelost, vindruvor och mango

Canapéer med blåmögelost, vindruvor och mango, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Franska köket, Canape

Ingredienser portion 12

Mango 1 bit

Dorbluost 150 g

Vindruvor 200 g

Tillagningsinstruktioner 20 minuter

1 Skär den tärnade dor-blåosten i små tärningar.

2 Skala mangon, ta bort fruktköttet från kärnan och skär den i små tärningar.

3 Trä upp vindruvorna, mangon och den blåmögliga osten på tandpetare.

READ
Estniska bakverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com