Hoppa till innehåll

Bucatini a la amatriciana

Bucatini a la amatriciana, Recept, Alla kategorier, Alla kök, Italienska köket, Varma snacks, Pasta och pizza

Ingredienser portion 4

Spaghetti 500 g

Bacon 100g

Lök 1 huvud

Tomater på burk 1 burk

Röd chili 1 bit

Olivolja 7 matskedar

Parmesanost 50 g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 30 minuter

1 Koka al dente-pasta i saltat vatten (al dente-pasta är lite hård mot tänderna).

2 Fräs lök, paprika och bacon tills de är gyllene.

3 Tillsätt tomaterna, krydda med salt och peppar, koka upp och låt sjuda i 10 minuter tills såsen har tjocknat.

4 Blanda den kokta pastan i ett durkslag och blanda med såsen.

5 Strö över riven parmesan och servera varmt.

READ
Pesto med ruccola och valnötter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com