Hoppa till innehåll

Bruschetta med Kamtjatkakrabba

Bruschetta med Kamtjatkakrabba, Recept, Alla kategorier, Aptitretare, Alla kök, Europeiskt kök, Bruschetta

Ingredienser portion 4

Fransk baguette 8 stycken

Krabbkött 160g

Tomater 1 bit

Grönlök efter smak

Smör 30 g

Salt efter smak

Mald svartpeppar efter smak

Tillagningsinstruktioner 10 minuter

1 Skivor baguette på båda sidor i smör.

2 Skär krabbköttet i fibrer och stek det lätt i det överblivna smöret från baguetten.

3 Skålla tomaterna med kokande vatten, skala av skalet och ta bort fröna. Tärna sedan och blanda med krabbköttet. Smaka av med salt och peppar.

4 Lägg tomater och krabba på brödskivorna, lägg på den finhackade löken och ringla över olivolja.

READ
Rosa biscotti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nv-author-image

Marco Volpin

Chefskock på Ristorante La Cantinetta. "Matlagning har alltid varit min passion, mitt liv" Jag är en skicklig kulinarisk expert med över 18 års progressiv erfarenhet, erkänd för sina omfattande och innovativa kunskaper om det internationella köket. Mitt koncept för matlagning sammanfattar alla mina yrkeserfarenheter och kombinerar moderna produkter och tekniker med italienska kulturella och gastronomiska rötter. Varje dag förbättrar jag min kunskap om produkter och tekniker genom att analysera de historiska och sociala aspekterna av de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna på marknaden, för att kunna erbjuda min publik en minnesvärd kulinarisk upplevelse. .
LinkedIn.com